Kinderen Homeopathie EHBO1 dag cursus rondom kinderen

Deze cursus, niet door ons gegeven, willen wij van harte aanbevelen voor ouders/ grootouders die voor kinderen zorgen. In Aikido lessen, gebruiken wij dit handige doosje EHBO en boekje. Stoten,vallen,pijnlijke spieren of pezen (vaak niet in de les opgelopen!), schrik, griep en ga zo maar door is te behandelen zowel voor volwasenen als kinderen. Wij nemen het ook altijd mee op reis voor acute dingen. Irma Janssen.

Bij deze haar inleiding:

Cursus Homeopathie voor kinderen

Kinderen reageren in het algemeen goed op homeopathie. De nadruk van deze cursus ligt op de praktijk en op een aantal veel voorkomende, eenvoudige aandoeningen bij kinderen die je met homeopathische middelen kunt behandelen. Zoals ongelukjes met breuken, verrekkingen, verstuikingen en schaafwonden, tanden krijgen, oorontstekingen; zelfs gedragsproblemen kunnen uitstekend homeopathisch worden behandeld. Specifieke vragen over uw kind(eren) kunt u tijdens de cursus eveneens aan de orde stellen. In deze cursus leert u de beginselen van de homeopathie; u leert hoe u het juiste homeopathisch middel kunt kiezen en in welke dosering het moet worden toegediend.

Datum: 27 november 2010
Plaats: Amersfoort.
Duur van de bijeenkomst: 1 dag (bij de bevestiging ontvangt u informatie over tijden en routes).
Prijs: 65 euro. Dit bedrag is inclusief cursushandout, exclusief lunch (op de lokatie kunt u een eenvoudige, smakelijke lunch verkrijgen). Bij de cursus kunt u een boekje en een EHBO-doosje met homeopathische middelen aanschaffen.
Docent: Irma Janssen, ervaren homeopaat, gespecialiseerd in kinderen, en docent homeopathie.

Klik hier om uzelf aan te melden voor de Cursus Homeopathie en Kinderen

http://www.homeopathienetwerk.nl/cursussen-homeopathienetwerk/